Guiden til dig, der skal planlægge polterabend

Det er en tradition for mange, at der inden ægteskabets officielle ikrafttræden skal være en aften – en sidste aften, hvor brud og gom skal afslutte single-statussen med et brag af en fest. Det kan måske være et pres for dig, der nu skal planlægge dette brag. Så her kan du hente en smule inspiration, du måske kan bruge til din polterabends planlægning.

Tilpas polterabenden til vedkommende

Der findes mange forskellige mennesker, med mange forskellige indtryk og forståelser af, hvad der er sjovt, underholdende og fedt. Og det gælder måske også for, hvad det perfekte polterabend indebærer. Og selvom der måske er nogle klare retningslinjer for, hvordan den klassiske polterabend ser ud, så må du jo tage stilling til, om den type af arrangement, er noget som hovedpersonen er interesseret i. Det er jo trods alt en fest, der har til hensigt at fejre denne person, så derfor bør polterabenden måske også være skræddersyet til lige netop dem. Det betyder ikke, at det klassiske polterabendarrangement ikke kan gøre sig gældende, hvis det er det som hovedpersonen har gået og drømt om.

Gør det helt gennemført

En polterabend er sjældent noget, der sker en gang i måneden, så denne ekstraordinære dag, må også gerne være en ekstraordinær oplevelse. Det kan du måske opnå ved at gøre de mindste detaljer gennemførte, gennemtænkte og en del af den ultimative oplevelse. Skal I ud af huset, kan i jo overveje hvilken type af transport, der kan bidrage til oplevelsen. Måske en fed bil – eventuelt her finder du en land rover forhandler. Til dig med et budget kan du også pynte en ladcykel og transportere vedkommende rundt på, såfremt distancen går det overkommeligt. Det kan også være, at der er et tema ved maden, påklædningen eller et overraskelsesmoment. Uanset hvad du har i tankerne, kan oplevelsen måske optimeres ved en detaljeorienteret tilgang.