Guide: Tre simple måder at samle gutterne på

Er det flere måneder siden, dig og dine venner har været samlet allesammen, og er det samtidig bare virkelig besværligt at få samlet alle et sted på samme tidspunkt? Så læs med her, hvor du får tre simple måder, hvorpå du kan samle gutterne.

Inviter til drengeaften

Første måde hvorpå du kan samle gutterne er at invitere på drengeaften med rom smagning. Med a h riise rom får I en rom både for nybegynderen og for den mere erfarne romdrikker. Og det er derfor en gode måde at opleve rom på. På denne måde forsikres det samtidig, at alle kan være med. A H Riise rom er nemlig en rom for alle.

Oplev noget sammen

En romsmagning af A H Riise rom kan samtidig ses som en oplevelse, i deler sammen. Og lige præcis oplevelser er en anden måde, hvorpå drengene kan samles. Når man samles omkring en oplevelse – uafhængig af hvad denne er – skaber man minder sammen, og man lærer hinanden endnu bedre at kende.

Husk også på her at oplevelser både kan være store og små.

Vær ham som tager initiativet

Sidste måde at samle gutterne på handler meget simpelt om at være den kammerat, som tager initiativet. Det kan være helt vildt besværligt at samle en større gruppe af mennesker, og der skal som regel laves flere forskellige logistiske løsninger. Jo flere I er i vennegruppen, jo flere muligheder er der for, at det er svært, at alle mødes.

Derfor er det helt centralt, at der er én, som rent faktisk tager et initiativ til at mødes. Det behøver ikke at betyde, at du skal planlægge hele dagen eller aftenen. Det kan i selvfølgelig finde ud af sammen. Men vigtigheden af at en tager sig sammen og tager det kendte initiativ, er hvert fald første skridt mod at samle gutterne.