Er du stadig mest til old school løsninger?

Trods den højteknologiske verden vi lever i, er der faktisk mange der stadig hælder til den mere gammeldags måde at holde styr på sine planer på. Der findes alverdens kalender apps, der kan hjælpe med at strukturere ens hverdag. Men mange ældre som yngre, fungerer stadig bedst, når de fysisk med en kuglepen i hånden kan skrive ting ned i deres fysiske kalender.

Det behøver ikke gøres teknologisk for at være praktisk

Går din telefon pludselig i sort, hjælper det ikke meget hvis alle dine planer ligger derpå. Det er en af grundende til at mange stadig vælger en fysisk kalender. Der ved man, hvad man har at gøre med og det er nemt og håndterbart. Vil du være sikker på, at din kalender holder hele året, kan du med fordel investere i filofax kalenderomslag. Den beskytter din kalender, så den ikke er helt nedslidt efter første måned, hvis du er en der tager den meget med på farten. Når året så er omme og kalenderen skal opdateres til det nye årstal, kan du genbruge omslaget til den næste og mange fremtidige kalendere.

Går du meget op i at spare?

Så kan du jo tænke over al den strøm du sparer ved at bruge den fysiske kalender i stedet for på mobilen. Derved sparer du også penge du kan bruge til noget andet, fordi du mindsker strømforbruget. Mærker du ikke også hele tilfredsstillelsen, når du fysisk kan sætte en stor, tyk, fed streg over noget i kalenderen, der er overstået? Det giver et væsentlig større overblik over, hvad der er ordnet og hvad man ikke er kommet til endnu. Det er nemmere at lave sit eget system, så man kan finde rundt i alle planerne, blot ved at tage kuglepennen og tilføje det til den pågældende dato.