Tag på herretur i Italien

Står du og gutterne og kigger efter jeres næste herretur her til sommer? Der er mange muligheder for ferieture med vennerne, og ofte kommer det an på hvilken slags ferie, man kan lide. Nogle er for eksempel til afslapning ved stranden. Nogle er til en uges druk i en fed ferieby, mens andre er klar på noget action fyldt, måske med noget motorsport. Italien er et land med mange muligheder for ferieaktiviteter, og det kan være I går og overvejer ’Pizzalandet’ som jeres næste herretur.

Udforsk den nordlige del af Italien

Den nordlige del af Italien har mange muligheder for en lækker ferie. Her ligger for eksempel gardasøen, som er et kendt feriested, for både par, familie og venner.

Det kan være, at denne destination er perfekt til jer, som ønsker selv at køre til Italien, da det ligger i den nordlige del. På den måde kan I gøre et roadtrip ud af jeres herretur, med en mulig overnatning på vejen inden i rammer feriedestinationen. I har selvfølgelig også mulighed for at tage tog eller tage flyveren, så der er mere plads til at slappe af på turen. I kan eventuelt læs mere om ferie ved gardasøen på internettet, hvis I er i tvivl eller overvejer en ferie her.

Hvad I kan lave i denne del af Italien

Som sagt er der mange bud på ferieaktiviteter omkring gardasøen i Italien, og destinationen rummer muligheder for alle typer feriemennesker. Der er for eksempel mulighed for badning i søen, og få en god tan i solen eller udforske områdernes smukke natur. Om aften og natten er der også rig mulighed for at finde en bar eller lignende, hvor I kan få slukket tørsten i god vin eller andre drikkevare. Hvis I ønsker noget action præget, kan I også gøre et besøg i tivoli Gardaland, Italiens største forlystelsespark.