3 forslag til underholdning på kør-selv-ferien

Skal du afsted på en kør-selv-ferie i din BMW E30? Lige meget hvor du skal køre hen, er det en fordel at have underholdning med til køreturen. Det får nemlig tiden til at gå en smule hurtigere, hvis der er noget at lave. Her finder du forslag til underholdning på kør-selv-ferien.

Se film og serier

Du kan naturligvis tage din mobiltelefon eller en tablet med, så du kan streame film og serier under køreturen. At streame er perfekt, hvis du skal ud på en lang tur, da du kan finde en masse gode film og serier på de forskellige streamingtjenester. Dog skal du huske at downloade forskellige film og serier, så du ikke er nødsaget til at bruge mobildata.

Hyg dig med spil

En anden mulighed er, at du hygger dig med diverse spil på nettet. Du kan ydermere tage et kortspil eller et andet spil med på turen, som du kan spille med de andre. Det er helt op til dig og dine præferencer. At spille et spil vil uden tvivl få tiden til at gå hurtigere.

Diverse lege

Sidst men ikke mindst er diverse lege en god måde at få tiden til at gå på. Der findes et væld af forskellige lege, som du kan vælge mellem. Du kan eksempelvis give dig i kast med legen ”Jeg ser”. Denne leg går ud på, at du beskriver noget, som du kan se fra bilen. Hvis du ser en vindmølle, kan du for eksempel sige, at du ser noget ”højt og hvidt”. Herefter skal de andre passagerer i bilen gætte, hvad det er, du ser.