Tag familien med på ferie til Egypten

Egypten er blevet en enorm populær feriedestination. Mange mennesker er fascinerede af alle de aspekter der i den egyptiske kultur. Dette inkluderer de legendariske historier om faraoer og hieroglyffer, eller de vilde konstruktioner af pyramiderne. Uanset hvad der fanger dig og dine børns interesse for Egypten, kan landet sørge for utrolige historier og flotte seværdigheder, som kan give en mindeværdig ferie til din familie. Hvis du overvejer at besøge et af verdens mest utrolige steder, kan du tage til egypten på familierejse. Derudover kan du med denne oversigt få hjælp til hvilke steder i skal tage hen, og hvad I skal opleve på turen til Egypten.

Seværdigheder

Du kan tage familien med ud og se seværdigheder i Egypten, hvor I blandt andet kan se Kongernes Dal ved Luxor. Dette er en stor dal gemt i de Thebanske bakker og udgør et gravsted for store kongelige personer og adelsmænd, med 62 grave indtil videre. Her får børnene mulighed for at kunne se ægte mumier. Derudover kan i tage til Giza og se det berømte pyramidekompleks, som omfatter de tre store pyramider, daltemplet og den store sfinx, som er en unik kreation med hovedet af en konge og kroppen af en løve. Den store pyramide er desuden et af de syv vidundere, som skal opleves med børnene.

Aktiviteter med børnene

Det er meget populært at tage ud at snorkle, og er ideelt for dine børn at prøve. Ved Det Røde Hav kan du tage ud og snorkle med familien ved kysten, som er en fantastisk aktivitet for børnene. Børnene kan mulighed for at se de farverige koralrev, eksotiske fisk og skildpadder. Derudover er der mulighed for at tage på bådture, hvor dig og familien kan se delfiner i vandet. Desuden kan I få mulighed for at snorkle og dykke med disse delfiner, hvilket vil være en mindeværdig oplevelse for børnene.