Tag gutterne med til Fjerritslev

Fjerritslev er en lille by ved Jammerbugten i Nordjylland, som mange danskere kender, men som ikke har den store opmærksomhed. Dog er der meget spændende at finde i Fjerritslev, som det kan være en god idé at tage sin bedste ven eller bror med forbi. Her får du tre ideer til, hvad I kan lave på en tur til.

Oplev byens kulturliv

I kan f.eks. besøge Galleri KC, som er et galleri i Fjerritslev for moderne kunst. Det har en unik beliggenhed ud til vandet, der i sig selv er et besøg værd. Når I er ved havet, kan I også besøge Havekunstunik, der udstiller unikke havekunstværker af vejrbestandigt glas og metal, præsenteret i smukke omgivelser. Hvis du gerne vil vide, hvilke kulturelle aktiviteter der er i Fjerritslev, så kan du læse mere her.

Spis god mad på en hyggelig restaurant

Efter en dag fyldt med oplevelser er det rart at slappe af over en god middag. I Fjerritslev findes der mange gode spisesteder, som alle har deres helt egen charme. De fleste steder serverer de lokale specialiteter som fisk og skaldyr sammen med andre retter inspireret af den internationale madkultur. Derudover kan I kigge ind i byens mange caféer og bagerier for en hyggelig pause mellem jeres aktiviteter eller shopping.

Gør jer klar til naturen

Når I trænger til lidt frisk luft, så kan I tage på eventyr i naturen rundtomkring Fjerritslev. Tag cyklerne frem eller tag et par gode sko på – så er I klar til at udforske de grønne arealer, som f.eks. aktivitetsbanen ved Slettestrand. I kan også tage på en vandretur langs Jammerbugten, hvor I kan nyde den smukke udsigt over vandet og landskabet bagved den frodige grønne beplantning.

Opsummering

Som du kan se, byder Fjerritslev på mange muligheder for både kulturoplevelser og aktiviteter i naturen. Det er derfor oplagt at besøge byen med veninderne, hvis I gerne vil have et lille afbræk fra hverdagen.