Få styr på klædeskabet inden sommer

Udenfor bliver temperaturerne varmere, solen har gjort sit indtog og græsplænerne er ved at blive tørre. Sommeren er på vej, og for mange danskere er dette glædelige nyheder. Vejrskiftet betyder dog også bare, at du skal have fundet noget nyt tøj frem i klædeskabet. De tykke vinterklæder kan gemmes lidt væk, så der er plads til nyt, mere sæsonpassende tøj og tilbehør.

Find et par friske sommersko

Når sommervejret melder sin ankomst, betyder det også, at det er på tide at få lagt vinterstøvlerne væk. Der er ingen grund til at rende rundt i tykke, forede støvler, når temperaturen udenfor begynder at stige. Det vil ofte bare betyde, at du i stedet for blot at holde varmen vil komme til at svede helt vildt.

Når du begynder at finde sommerskoene frem, vil det også ofte betyde, at du har lidt mere frihed til at finde et par sko, der passer godt til det enkelte outfit – men du kan selvfølgelig også vælge at gå med et par sandaler, der virkelig kan være med til at bringe stemningen af sommer.

Vinterjakken kan godt pakkes væk

Selvom det danske sommervejr selvfølgelig godt kan være lidt utilregneligt nogle gange, burde det alligevel være sikkert at få pakket vinterjakken væk. I stedet for kan du finde en lidt tyndere jakke, en windbreaker, eller måske bare en cardigan. Fordi varmt vejr er så tilgiveligt, har du pludselig mange muligheder for overtøj i løbet af sommermånederne. Dermed har du måske også lidt mere plads til at tænke på udseende og stil, fordi du nu ikke længere skal tænke så meget over det praktiske. Er du på jagt efter en ny jakke til sommermånederne, kan det være, at du skal overveje en Stone Island jakke.

Få købt nye shorts, hvis du mangler

Hvis der er en ting, der er indbegrebet af sommer, når det kommer til tøj og mode, så er det shorts. Der er ikke meget, der er mere sommerligt end at gå med shorts – og så snart du har shorts på, og solen skinner, kan du næsten drømme dig væk til Gran Canaria ved at lukke øjnene.

Men det kræver jo selvfølgelig også lige, at du har nogle shorts, du gider gå med. Det kan være en god ide at tjekke dette, inden det bliver alt for varmt, i tilfælde af, at du mangler. Ellers kan du komme til at have mange svedfulde dage.