Pak din kuffert korrekt til mandeturen

De fleste mænd elsker at være sammen med gutterne af og til. Dette kan foregå på forskellige måder. Det kan være, at du og gutterne holder en grillaften, at I tager til en ølsmagning, eller at I tager på en miniferie. Skal du ud at rejse med fly sammen med gutterne for første gang, så skal du huske at pakke kufferten korrekt. 

Køb en let kuffert

Det er en god idé, at du har en let kuffert, da flyselskaberne altid har en øvre grænse for, hvor mange kilo du må have med. Ved at have en let kuffert kan du derved have mere med. 

Lav research om rejsedestinationen

Inden du går i gang med at pakke dit tøj fra BLS Hafnia, bør du lave research om rejsedestinationen. Du bør blandt andet undersøge, hvor varmt der er om dagen og om aftenen. På den måde kan du finde ud af, hvad slags tøj du skal have med.

Læg alt frem på din seng

Det er en fordel, hvis du starter med, at lægge alle tingene, som du skal have med, på din seng. Her er der tale om alt lige fra dit tøj til personlige plejeprodukter, opladere, computer, spil og hvad du ellers ønsker at have med i din kuffert. Herved får du nemlig det hele samlet på et sted samt et overblik over mængden af ting.

Pak kufferten

Alle de tunge ting skal pakkes nederst i kufferten. Derudover bør du rulle dit tøj sammen, så det fylder mindst muligt.