Natcreme er også til mænd

Når vi snakker cremer, specielle shampooer og velduftende bodylotions, vil langt de flestes tanker straks ledes hen på kvinder og hele beautyindustrien. Det er dog en kæmpe fejl at tænke på den måde, da mænd har hud og hår der skal plejes på lige fod med kvinder. Så kender du en, som døjer med hudproblemer, eller er du selv en plaget sjæl på dette område, så fat mod. Der er hjælp at hente, også selvom du er af det mandlige køn.

Udnyt alle døgnets 24 timer

Et rigtig godt sted at starte, når du ønsker at forkæle din hud, er med en natcreme til mænd. Dette er en super nem måde at pleje din hud, da du blot ifører dig den inden du går i seng, og så passer cremen ellers sig selv resten af natten. På den måde slipper du for at rende rundt med et cremeglinsende ansigt hele dagen, og konstant få fedtede fingre, når du kommer til at røre ved dit ansigt. Der er i forvejen mange timer om natten, hvor vi ligger helt stille og sover. Få noget ud af disse spildtimer ved at forkæle din hud med lækker og nærende creme.

Vælg den creme der dækker dit behov

Når du vælger din natcreme, bør du tage et kik i spejlet inden og observere din hud. Hvad er det den mangler, eller hvad synes du der er for meget af. Generelt indeholder natcremer en god blanding mellem fedt og fugt. Fedtet gør huden mere smidig, mens fugten kan give en mere sund og fyldig hud. Tre almindelige grunde til at bruge natcreme er, at man er plaget af fedtet hud, rødme eller tør hud. Til alle tre typer, findes der forskellige natcremer, som egner sig bedst til netop denne type irritation. For tør hud er det f.eks. vigtigt, at cremen indeholder ingredienser, som holder på fugten.