Gaver til ham

Står du og mangler idéer eller inspiration til en fin gave til din bror, far, ven eller fætter, så læs med hér for nogle forskellige idéer der kan passe til enhvers smag og behag. Hvis du ønsker det, kan du vedlægge et personligt kort og noget chokolade eller en specialøl (hvis han kan lide dét, selvfølgelig) for at skabe en mindeværdig gave, han vil huske længe – det viser du har tænkt på ham mens du pakkede gaven ind.

Beklædning og tilbehør

Der er mange muligheder inden for beklædningsgenstande og tilbehør: brugbare skjorter til hverdagen på kontoret eller et fint jakkesæt til særlige begivenheder. Hvis han holder af naturen kan du give en varm jakke eller en pelshue og hvis han er modeinteresseret kan han blive glad for et ur, noget designertøj eller et farverigt slips. Mange mænd har en forkærlighed for sko, så spar lidt penge på black friday sneakers, så der er ekstra penge tilovers til endnu en gave eller så du kan blive inden for jeres eventuelt aftalte budget.

Diverse

Spørg ind til hans hobbyer og giv ham en kikkert hvis han kan lide fugle, vin hvis han er vinekspert, en ny cykelhjelm hvis han altid er på farten eller måske nogle ølkrus. Hvis han elsker film og serier kan du give ham et abonnement til en streamingtjeneste, som han kan få glæde af på daglig basis og dele med sin familie. Nogle typer har alt hvad de kunne ønske sig, og hér kan det være svært at finde på gaver til dem – men måske vil de sætte pris på en oplevelse eller et restaurantbesøg? Du kan også give biografbilletter, et gavekort til hans yndlingsforretning, to koncertbilletter (én til jer hver eller måske til ham og hans partner) eller en bog, hvis han samler på bøger og ønsker at udvide sin samling. Held og lykke med gaveindpakningen!