Til dig der drømmer om en dyr Volvo

Volvo har gennem de senere år, udviklet sig fra at være en lille og ligegyldig familiebil, til at være en bil, der både er smart og dyr, som samtidig er en bil der ligger i toppen af poppen når det gælder lækre biler med god kørekomfort. 

 

Overvejer du at lease, og har du et brændende ønske om at eje en Volvo, så kan det være at du skal overveje om leasing af volvo, ikke lige er noget for dig. 

 

Det handler om økonomi

Når du leaser en bil, hvad enten det handler om en smart Volvo eller ej, så handler det hele ofte mest om økonomi. Når du leaser, kan du nemlig vinke farvel til de mange omkostninger, der er forbundet med et køb. Leaser du en bil, skal du ikke betale, hvis du er uheldig og bilen går i stykker. Her er det nemlig ejeren, altså bilforhandleren du har leaset bilen igennem, der står for regningen. Når du leaser en bil, sker der nemlig det, at du kun står som bruger. Du ejer altså ikke bilen, hvorfor det derfor heller ikke er dig der skal betale, hvis bilen går i stykker. 

 

Derfor er det smart at lease

Når du leaser en bil, vil du kende alle dine udgifter på forhånd. Det samme gælder det antal kilometer, du skal køre i bilen. Vil du til og med gerne have mulighed for at køre i en ny bil ofte, så er leasing helt klart værd at overveje. Når din leasingperiode er overstået, er det eneste du skal gøre, at aflevere bilen tilbage til forhandleren, hvorefter du kan lave en ny leasingaftale på en ny smart bil.