Importer din næste firmabil fra Tyskland

Synes du, at import af bil fra Tyskland lyder som en god idé? Rent faktisk opnår du flere fordele, hvis du vælger en brugt bil fra Tyskland som firmabil. Vil du gerne lære mere om fordelene, så du kan træffe en beslutning i forhold til, om din næste firmabil skal være en brugt bil fra Tyskland? Så læs med videre her.

Fordele ved at vælge en brugt bil fra Tyskland som firmabil

Vælger du en brugt bil fra Tyskland som firmabil, får du først og fremmest en større motor. Derudover får du mere attraktivt ekstraudstyr for pengene, hvilket naturligvis altid er et plus.

Sidst men ikke mindst kender du din beskatning fra kontraktindgåelse, hvis du går med en bil, der som minimum er 36 måneder gammel. Endnu en fordel, der er værd at nævne, er, at bilerne er uden dansk registreringsafgift.

Der er altså flere fordele, som du skal huske på, hvis du prøver at finde ud af, om dette er den rette løsning for dig. Disse fordele er desuden grunden til, at importbiler er et stort hit på firmabilsmarkedet.

Sådan finder du en firmabil i Tyskland

Fordelene ved at finde din næste firmabil i Tyskland er mange. Men ved du ikke, hvor du skal gå i gang med at kigge efter en firmabil? Der er ingen grund til at klikke ind på danske sider med brugte biler, da der selvfølgelig er tale om biler i Danmark på disse sider.

I stedet er det værd at finde en side, der svarer til de danske sider bare med tyske biler. Du kan eksempelvis klikke ind på Mobile.de, hvor du kan finde en masse brugte biler i Tyskland. På denne side er der en stor chance for, at du kan finde den perfekte firmabil for dig.