Kontorstole med komfort er vigtige for din hverdag!

Siddekomfort er alfa og omega, når de lange dage på kontoret melder sig.

Det er yderst vigtigt, at din ryg og lænd er godt hjulpet på vej, så dit hoved kan fungere optimalt til dagens job. Om du er en garvet kontormus eller den studerende, som vil optimere sin siddekomfort, så vil din ryg og lænd takke dig ved investeringen i en god kontorstol.

Specialbyg en kontorstol

I mange tilfældet er det muligt at bygge din egen kontorstol fra bunden, hvilket bidrager til en specialbygget oplevelse, om det er på hjemmekontoret eller på jobbet.

En kontorstols ændringsbare dele på en Aeron model af en kontorstol består af; rygstøtte, hjul, armlæn og diverse tilkøb, som man kan gøre sig.

Dette tilkøb kunne f.eks. være en bøjle til bag på stolen, så jakken ikke mister form eller slæber henad gulvet. Dette kunne være ideelt til de lange dage på kontoret, hvor familien venter med en hyggelig middag efter fyraften – så går det ikke med en krøllet jakke.

For de fleste, skal en kontorstol nok være æstetisk samt ergonomisk, hvilket er muligt når man sammensætter sin egen kontorstol, efter ens egne ønsker og behov. Den gængse dansker oplever nok at gøre på en dag på kontoret – siddekomfort bør ikke være en ekstra ting, man skal tænke over.

Kend din kontorstol – højde og drøjde

Når man køber en kontorstol, er det vigtigt, at man er bevidst om, at ikke alle kan bruge de samme modeller og størrelser af kontorstole. Aeron kontorstolsmodellen kommer i en størrelse Medium, hvilket passer til folk som er i mellem 160-200 cm høje, hvilket inddækker det meste af befolkningen. Stolen kommer i størrelse A-B-C, small-medium-large. Så om du skal have hjælp til at nå de øverste hylder, eller konstant bliver spurgt om du spiller basketball, så findes der en kontorstol til dig.