Besøg af gutterne? Sådan gør du boligen klar til lidt af hvert

Når du får besøg af gutterne, plejer det sikkert så godt som altid at være en fornøjelse med masser af sjov, underholdende snak, sludder, spil og måske en lillebitte smule øl eller drinks – det er i hvert fald sjovt. Men selvom du måske er okay fint tilfreds med det, som det er nu, er der sikkert nogle små håndtag hist og her, som du kan dreje lidt på for at gøre de gode aftener med vennerne endnu bedre. Så her kommer nogle tips, primært i forhold til indretning af din lejlighed eller hus eller værelser (eller whatever).

Sørg for ordentlig lyddæmpning

Det kan virke som et lidt kedeligt punkt, og, isoleret set, så er lyddæmpning da også en smule kedeligt og måske intetsigende. MEN hvis man lige tænker tanken videre og overvejer, hvad det betyder og giver af muligheder at have en mere velovervejet strategi ift. lyddæmpning, bliver det pludselig langt mere spændende. Lyddæmpende plader i f.eks. loftet eller på væggene kan gøre en stor forskel, og hvis du bor i lejlighed eller i rækkehus med naboer inde ved siden af (eller I har et børneværelse tæt på), kan du slippe for klager ved herreaftener med lyddæmpende plader.

Ordentlig lyd

For at blive i det soniske hjørne er det også virkelig fedt, hvis man ikke behøver at proppe sin telefon ned i et plastikbæger som et forsøg på at lave en megafon. Så det er bare enormt lækkert at have et ordentligt stereoanlæg at spille ordentlig musik på.

Et stort, lækkert sømbord

Det kan være meget dejligt at have en træstub i hjørnet eller garagen, som du og gutterne kan banke søm i, når I løber tør for ting at snakke om…og, for at fuldende det hele, kan du lave et hul i haven og gemme øl. Det er en sikker vinder!