Overrask dine kone til valentinsdag

Evig kærlighed er ikke givet fra naturens side. Nogle mennesker er så uheldige, at de aldrig oplever kærligheden på egen krop. Hvis du er så heldig, at du er godt gift, skal du ikke tage det for givet. Forelskelsesfasen kan vare fra få uger til et helt liv, det kommer helt an på, hvor meget arbejde du lægger i forholdet.

 

Hvorfor ikke bruge valentinsdag som en løftestang til en romantisk aften derhjemme?

 

Selvom datoen er offentligt kendt, og din kone forventer, at du gør noget for hende i dag, kan du stadig trække tæppet væk under benene på hende, ved at gøre dig umage.

 

Gør hjemmet klart

Hvis du vil fjerne presset fra din kones skulder, fra det øjeblik hun træder ind ad døren, skal du beklæde hele hjemmet med valentinsdagsting. Det virker som en kliché, men det virker.

 

Sørg for at dæmpe lyset derhjemme, så den primære lyskilde er de mange stearinlys, du har tændt. Derudover skal du placere valentinsdagsblomster strategisk rundt omkring i hjemmet, så hun ikke kan undgå at se dem. Her er røde roser at foretrække.

 

Der skal selvfølgelig spille musik, så hun bliver ramt af hyggelig stemning. Hvilken musik, der får din kone ned i gear ved du kun bedst selv.

 

Som prikken over i’et, kan du begynde på aftensmaden, mens hun er på arbejde, så hele huset dufter af hendes livret, når hun kommer hjem.

 

Hvad skal I lave

Lad det være en aften, hvor I bruger lidt tid på at kigge hinanden i øjnene, og nyd maden, der står foran jer. Hvis I kommer hinanden bedst ved, når I ser en film sammen, er det det I skal gøre. Det handler om at mærke hinanden i aften, og bruge kvalitetstid sammen, som hverdagen ikke giver jer overskud til.